Despre Arges

Aflat in partea ceantral-sudica a tarii, in Muntenia, Judetul Arges este despartit de Sibiu si Brasov prin culoarul Rucar-Bran. In aceasta zona se gasesc varfurile semete ale muntilor: Fagaras, Iezer, Piatra Craiului, Leaota si Papusa. Argesul are un cadru natural mirific conditionat de prezenta zonei montane, cu o peisagistica diversificata ce isi pastreaza aerul mistic de odinioara.

Este un loc cu o incarcatura istorica bogata, aici faurindu-se statul fedal Tara Romaneasca si totodata fiind resedinta pentru nenumarati domnitori. Ospitalitatea, frumusetea meleagurilor argesene si potentialul economic sunt doar cateva dintre criteriile pe care ar trebui sa le luati in considerare.

Un domeniu deloc de ignorat este cel al viticulturii. In judet se gasesc podgorii renumite: centrele viticole Valea Mare si Stefanesti, Podgoria Stefanesti. Arta si cultura se impletesc pentru a retrai vremurile arhaice: Teatrul Alexandru Davila, Galeriile de Arta si Centrul de Creatie din Pitesti, casele memoriale George Toparceanu, Liviu Rebreanu si Dinu Lipatti, Muzeul de Arta Populara din comuna Domnesti.

Pensiuni turistice in ArgesPensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii