Despre Bacau

Judet turistic cu un peisaj variat si complex, imbinat cu elemente istorice care imbogatesc peisajului, Bacau este unul din locurile unde atmosfera primitoare te imbie si in care va veti simti ca acasa. Situat pe Vaile Berheciului, Siretului si Bistrita, pe meleagurile judetului Bacau au fost descoperite vechi podoabe arheologice ce amintesc de viata romaneasca din vremurile stravechi in care domnea Stefan cel Mare, cunoscut ca fiu al acestui judet.

Daca sunteti sau ajungeti in Bacau si gasiti putin timp liber puteti vizita Biserica Precista care face parte din complexul arhitectonic al Curtilor Domnesti, ridicata inca din timpul lui Stefan cel Mare. De asemenea, o multime de muzee, biserici, monumente si case memoriale asteapta nerabdatoare vizita dumneavoastra.

Un oras care impleteste istoria cu arta si natura, Bacau este un oras cald, primitor, minunat pentru cei care apreciaza linistea si frumosul pastrat de-a lungul timpului.

Pensiuni turistice in BacauPensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii