Pensiunea ATRA 5 margarete

De la crearea conceptului, ATRA a fost gandita ca o unitate "verde" , cu o amprenta energetica competitiva, pentru a minimiza impactul asupra mediului natural. Astfel, pensiunea a fost construita in forma de fagure, ceea ce conduce la un consum de energie redus, oferind, in acelasi timp, unicitate din punct de vedere arhitectural.

Folosind materiale naturale precum lemn, marmura, granit si piatra, ATRA are un desing minimalist, cu o fuziune intre desingul avangardist si contemporan, in totala sinergie cu natura inconjuratoare.

Geamurile largi, care constituie, in toata pensiunea (restaurant, zona de receptie si camere), unul din peretii exteriori, creaza acea impresie ca natura de afara se contopeste cu interiorul, care continua tema naturii prin design, materialele folosite si decor.

Simplitatea designului cu accente naturale, combinata cu opere de arta ale artistului Ramon Grosos si elemente de decor unice, cu influente contemporan-urbane, fac din ATRA un spatiu rafinat si sofisticat. ATRA detine 9 camere duble. Toate camerele sunt spatioase si inundate de lumina prin ferestrele imense si usa din sticla care duce catre propria terasa, de unde oaspetii pot admira muntii impaduriti si lacul Paltinu.

Desingnul camerelor continua desingul pensiunii, imbinand elementele naturale, precum peretii placati cu lemn nefinisat si mobilierul din lemn, cu elemente de decor modern si opere de arta contemporana. Toate acestea creaza un spatiu aerisit si refinat, care inspira confort si invita oaspetii sa se deconecteze de la aglomeratia oraselor pentru a se bucura de frumusetea naturii si simplitatea lucrurilor rafinate.

ALTE ACTIVITATI LA ATRA

Pensiunea ATRA ofera activitati variate pentru turisti cu diferite interese. Oaspetii pensiunii se pot bucura de o zona de relaxare cu hamace si sezlonguri asezate chiar pe malul lacului Paltinu. Cei care isi doresc sa petreaca timpul liber intr-un mod activ, pot opta pentru trasee montane ghidate, ciclism montan, offroad, caiac si echitatie. Gurmanzii insa, pot opta pentru experiente culinare de la fine dining cu meniuri de degustare complexe, special concepute de Bucatarul Chef, pana la degustari de cascavea, bulz copt la foc de tabara si branzeturi produse la stanile din munti.

 

pensiunea atra

Oferta noastra de servicii


 • Cazare in 9 camere (19 mp -28 mp)
 • Parcare gratuita (12 locuri)
 • Restaurant gourmet, cu meniu international
 • Lobby bar
 • Terasa de vara
 • Sala de conferinte
 • Acces internet GRATUIT (conexiune wireless)
 • Biciclete

 • Contact: Pensiunea ATRA
  Prahova - Romania
  Telefon: +40 735 02 01 11 si adresa web www.atradoftana.ro


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii