Pensiunea Davis 

Complexul Davis este un spatiu modern de cazare in Moinesti, localizat pe str. Albotesti nr. 148/A, la intrarea dinspre Bacau.

Fie ca sunt in calatorii de afacere, turism sau petreceri, clientii nostri gasesc la Pensiunea Davis, in Moinesti, conditii de cazare si masa deosebite, o atmosfera calda si primitoare, aproape de inimile lor.

Pensiunea dispune de 30 de spatii de cazare, luxoase cu bai proprii, televizor, minibar, aer conditionat, caldura si apa calda in permanenta. Pensiunea dispune de 4 camere cu doua paturi, 7 camere cu un pat si 4 camere cu pat matrimonial.

Dispune de o parcare generoasa, un restaurant si o pizzerie cu produse si servicii de aceeasi calitate inalta, la preturi foarte bune.

Complexul dispune de servicii de comunicatie, POS pentru plata cu card si internet wireless.

Calitatea serviciilor si satisfactia clientului sunt principalele obiective ale managementului, fapt reflectat si prin certificarea ISO 9001:2000, fiind printre putinele unitatati de cazare in Moinesti, recunoscute astfel.

Oferta noastra de servicii


 • Internet wireless
 • Aer conditionat
 • Restaurant
 • Pizzerie
 • Televizor in camera
 • Minibar
  Contact Pensiunea Margo:

  Str Albotesti nr 148/A, Moinesti, Bacau

  Telefon: +40733680818 si adresa web: www.pensiuneadavis.ro

Pensiuni turistice in Timis


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii