Pensiunea Edelweiss trei margarete

Pensiune agroturistica mica, cu patru camere si un apartament, proiectata dupa un concept ”neotraditional” sau, mai exact, posttraditional, diferit de traditionalului rustic (care presupune constructii din busteni, cu mobilier lucrat cu toporul si drujba). Cele cateva elemente de factura traditionala (piatra, lemn, metal, funie de canepa) sunt explorate subtil, subliniindu-se valentele elegantei lor.

Locul unde este amplasata constructia a inspirat coloristic camerele ce au o lumina aparte, creata si prin paleta luminoasa a materialelor utilizate, perdelele voal si draperiile gri pal.

Mobilierul este unul elegant, trimitand spre rafinamentul constructiilor manastiresti. Atmosfera generala este una de relaxare, asa cum trebuie sa fie intr-o locatie de vacanta din Bucovina.


Pensiunea Edelweiss

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless
  • Bucatarie complet utilata modern
  • Piscina
  • Sauna

  • Contact Pensiunea Edelweiss
    Buzau - Romania
    Telefon: 0744 803 636 si adresa web pensiunea-edelweiss-putna.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii