Pensiunea La Busu 3 margarete

Pensiunea La Busu este situată in Cheile Minișului, la 7km distanță de Cascada Bigăr și la 5km distanță de localitatea Bozovici, județul Caraș-Severin.

Mărginită de Râul Miniș și drumul național 57B, Pensiunea La Busu vă pune la dispoziție locuri de cazare și campare, oferindu-vă mâncăruri și băuturi tradiționale. Amplasamentul dispune de terasă în aer liber, restaurant, bar și teren de fotbal, totul într-un cadru natural deosebit. Pensiunea La Busu oferă servicii de masă și cazare pentru vizitatorii Cascadei Bigăr. De asemenea, de aici se pot vizita și alte obiective turistice din Valea Almajului.

Atât pentru cei care vin să viziteze Cascada Bigăr și împrejurimile, cât și pentru cei care au nevoie de un loc de cazare în Valea Almăjului, Pensiunea La Busu poate fi locul ideal de odihnă și relaxare.

 

pensiunea la busu

Oferta noastra de servicii


  • Pensiunea La Busu dispune de 19 locuri de cazare. Fiecare cameră este dotată cu baie și tv.

  • Contact: Pensiunea La Busu
    Localitatea: Bozovici, județul Caraș-Severin - Romania
    Telefon: 0723.662.578 si adresa web www.pensiunealabusu.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii