Pensiunea Muntele Verde 4 margarete

Pensiunea Muntele Verde, clasificata la 4 margarete, este o cladire noua, deschisa circuitului turistic in August 2014, situata in orasul Slanic Prahova, la cateva minute de salina.

Aceasta dispune de o excelenta panorama asupra statiunii, dealurilor si muntilor ce o inconjoara. Construita pentru a oferi caldura, liniste si intimitate, pensiunea va pune la dispozitie camere spatioase si confortabile cu un design personalizat , dotate cu grupuri sanitare proprii, o sala multifunctionala (Lobby Bar), televizoare LCD, minibaruri, internet wireless gratuit, si o parcare proprie.

Pentru destinderea dvs, dupa micul dejun, puteti savura aroma cafelei de dimineata sau bautura preferata, bucurandu-va, totodata, de racoarea muntilor si peisajul mirific. Adevarata dimensiune a locurilor o puteti masura doar vizitandu-ne. Dupa o superba si insorita zi petrecuta la piscina din incinta, oaspetii pensiunii se pot destinde in continuare in Lobby Bar, savurand o bautura fina.

Locul este gandit si se doreste a fi un spatiu de relaxare , dotat cu zone de canapele, de unde se poate admira superba panorama asupra intregii statiuni. La nevoie Lobby Bar se poate transforma si in meeting room.

  pensiunea muntele verde

Oferta noastra de servicii


  • Restaurant
  • Piscina exterioara
  • Lobby Bar
  • Internet wireless
  • Gratar
  • Biliard
  • Televizor in fiecare cameraPensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii