Casa Farcas  3 margarete

Casa Farcaș este unul dintre cele mai bune locuri pentru relaxare și natură. Îți oferim servicii de calitate de peste 2 ani.

Suntem mândri să îți putem spune că sunt deja 2 ani de când ne servim vizitatorii în cel mai bun mod posibil. Din momentul în care ne-ai călcat pragul, casa noastră este și casa ta. Te așteptăm cu camere ultra-curate, cu o grădină plină de viață, cu jucării pentru copii și liniște și voie bună pentru cei mai mari. Bine ai venit în Casa Farcaș!

Casa Farcaș se află în cartierul Cezar Petrescu al orașului stațiune Bușteni, în apropierea casei memoriale a autorului Cezar Petrescu. Distanțele către centrul orașului, către Castelul Canatacuzino sau către pârtia de schi Kalinderu sunt mici și ușor de parcurs pe jos, în plimbare.

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless
  • Bucatarie
  • Gradina
  • Terasa
  • Gratar
  • Restaurant

Date de contact

Str. Stadionului nr. 347A,

Comuna Cornu de Jos, jud. Prahova

Telefon:+40725 929713
email: admin@casafarcas.ro

website: www.casafarcas.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii