Vila Trifoiul Boutique Hotel

Vila Trifoiul Boutique Hotel a fost reintrodusa in circuitul turistic de aproximativ un an de zile. Inconjurata de paduri de conifere si situata in apropierea raului Azuga asigura un mediu ideal de petrecere a timpului liber atat pentru relaxare cat si pentru activitati diverse: mountain bike, plimbari montane, skywatching sau bird watching.

De asemenea se pot practica sporturi cu motor: AVT, motociclism sau rafting. Copii se pot juca in voie in locul de joaca special amenajat pentru ei. Vila dispune de toate facilitatile moderne inclusiv internet wi-fi si televiziune digitala. Va recomandam de asemenea restaurantul, unde puteti sa serviti un meniu personalizat.

 


Oferta noastra de servicii


Va oferim o varietate de mancaruri din bucataria traditionala si internationala, preparate folosind ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. In plus, am amenajat un barbecue in aer liber, pentru cei care doresc sa petreaca seri placute in jurul gratarului.

Date de contact


Vila Trifoiul Boutique Hotel
Valea Azugii 69 Azuga
Romania
Tel. +40268455433
email: vilatrifoiul@gmail.com
website: http://www.vilatrifoiul.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii