Hotel Romanita

Cazare in Baia Mare in cadrul Hotelului Romanita, ce dispune de 30 de camere si un apartament/suita, decorate cu multa atentie, stilate si spatioase, utilate complet si la standarde inalte. Cei care cauta cazare in Baia Mare, pot opta cu incredere pentru Hotelul Romanita, fiind locul perfect ce constituie spatiul ideal pentru munca, relaxare si revigorare. Decorul modern al acestui Hotel din Baia Mare, confortul si functionalitatea, impreuna cu calitatea serviciilor oferite si amabilitatea personalului, sunt doar cateva dintre detaliile care fac sederea o experienta aparte.

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata cu cada sau dus, internet wireless, birou, minibar si nu numai, iar fiecare camera rezervata dispune de mic dejun inclus. Fie ca alegi o camera Dubla (Queen Size Bed sau Twin Beds), la Hotel Romanita vei avea parte de camere spatioase si luminoase, cu un design modern si dotari adaptate atat pentru relaxare, cat si pentru business. Camerele au fost in asa fel concepute pentru a oferi un maxim de confort si buna dispozitie, indiferent de durata sederii. Camera "Family" este dotata cu 3 paturi, fie separate sau unul matrimonial + 1 si este foarte apreciata in randul familiilor care ne trec pragul.

Asadar, indiferent ca aveti nevoie de o camera single, una dubla - twin sau standard, o camera Family ori un apartament, va garantam ca sederea dumneavoastra va fi asa cum va doriti.

 


Oferta noastra de servicii


  • Restaurant cu 2 sali de evenimente
  • 30 camere
  • 1 apartament
  • Aer conditionat
  • Internet wireless
  • 2 piscine exterioare
  • Evenimente organizate de Romanita Events

Pensiuni turistice in Maramures


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii