Pensiunea Camelia

O pensiune eleganta, cu un aer rafinat, asezata intr-o zona deosebita, va pune la dispozitie sansa de a profita de un nou stil de vacanta. Invaluita intr-o atmosfera confortabila si prietenoasa, la pensiunea Camelia va puteti relaxa intr-un complex de 10 apartamente moderne prin conceptia lor si prin mobilier. Situata in centrul statiunii Baile Herculane, de la balcoanele camerelor va puteti odihni privirea, admirand decorul natural in care este incadrat raul Cerna cu susurul lui linistit.

Desi aproape de centrele comerciale, pensiunea va poate oferi pacea de care aveti nevoie. Cu o capacitate de 40 de locuri, atat cuplurile tinere, familiie cu copii, cat si grupurile organizate se vor putea bucura de facilitatile moderne. Camerele sunt dotate cu baie privata, balcon sau terasa amenajate cu masuta si scaune. Pozitionata in apropiere de strandurile termale, aici puteti vizita Hercules, Sara Sons si 7 Izvoare calde chiar in mijlocul naturii.

Cu caldura si ospitalitate, Pensiunea Camelia va asteapta intr-o ambianta intima si confortabila, pentru a va oferi serviciile de calitate pe care le meritati din plin!

 


Oferta noastra de servicii


  • Tv cu cablu
  • Bucatarie complet utilata
  • Camera cu pat matrimonial sau paturi individuale
  • Parcare privata
  • Plaja cu sezlonguri pe terasa dinspre raul Cerna
  • Gratar in are liber
  • Spatiu de joaca pentru copii
  • Internet Wireless

Pensiuni turistice in Caras Severin


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii