Pensiunea Cristian

Situata pe meleagurile frumoasei statiuni Covasna, inaugurata in anul 2012, pensiunea Cristian va asteapta intr-un spatiu modern si cu servicii calitative. Aici veti fi intampinati de gazdele dumneavoastra intr-o atmosfera prietenoasa, intr-un cadru natural de o frumusete rara si o calmitate aparte.

Cotata cu trei stelute, veti beneficia de patru camere duble (twin/matrimoniale) invaluite intr-o ambianta relaxanta in care va puteti desfata in voie, amenajate cu elemente moderne. De asemenea, pentru cupluri avem pregatite o camera matrimoniala in care se pot rasfata in intimitate. Totodata, mai aveti la dispozitie o suita compusa dintr-un dormitor twin si unul matrimonial, bucatarie si baie separate.

Pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie perfecta, va oferim servicii de relaxare si agrement. Va puteti bucura de un masaj profesionist de relaxare si de terapii corporale sau va puteti delecta la piscina sau la sauna. Daca doriti sa va puneti sangele in miscare, va recomandam o plimbare cu bicicleta sau o iesire cu prietenii pe terenul de sport sau in sala de sport.

In apropierea centrului de cazare aveti posibilitatea sa va recreeati, vizitand mai multe obiective turistice reprezentative zonei. De exemplu, puteti vizita Valea Zanelor cu peisajele sale pitoresti, imbratisata de minunatele paduri de foioase. La capatul vaii veti putea admira Planul Inclinat Covasna-Comandau unde va veti intersecta cu calea ferata pe care, in timpurile trecute, se transporta lemnul. De asemenea, mai puteti vizita Cetatea Dacica, Balta Dracului si casa memoriala a lui Korosi Csoma Sandor. Pentru orice informatie, personalul nostru binevoitor va sta la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile necesare. Va asteptam cu drag sa ne fiti oaspteti! Nu mai asteptati!

 


Oferta noastra de servicii


  • Sala de recreere
  • Birou de lucru
  • Minibar
  • Baie proprie
  • Televizor cu cablu
  • Internet prin cablu
  • Parcare privata

Pensiuni turistice in Covasna


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii