Pensiunea Doree

Asezata intr-o zona linistita si retrasa a orasului Timisoara, departe de tumultul urban, Pensiunea Restaurant Doree este locul ideal pentru dumneavoastra. Fie ca puneti la cale o intalnire de afaceri sau doriti sa petreceti o seara relaxanta impreuna cu familia si prietenii, noi va punem la dispozitie o ambianta intima, placuta si facilitati moderne, pentru a va asigura tot confortul de care aveti nevoie.

Si nu uitati! Daca doriti sa organizati evenimente, indiferent de specificul acestora, botezuri si nunti, banchete, evenimente pentru copii sau petreceri, noi va oferim servicii de cazare si entertainment de inalta calitate la preturi accesibile! La cererea dumneavoastra, putem organiza seri cu muzica populara live autentica, intr-o atmosfera cu totul deosebita!

Restaurantul nostru raspunde chiar si celor mai exigente pretentii culinare, servind specialitati atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din bucataria cu specific italienesc. Aroma deosebita a mancarurilor este data de ingredientul nostru secret (preparam mancarea cu mult drag si daruire). Cu o capacitate de 100 de locuri, restaurantul nostru raspunde cu promptitudine cerintelor dumneavoastra in materie de evenimente, iar dupa o noapte lunga de dansat, va puteti destinde in frumoasele noastre camere din cadrul pensiunii.

 


Oferta noastra de servicii


  • Un apartament imperial
  • 8 camere duble
  • Baie proprie pentru fiecare camera
  • Frigider
  • Aer conditionat
  • Conectivitate internet prin Wireless

Pensiuni turistice in Timisoara


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii