Pensiunea Fantana Rece

Departe de zgomotul si agitatia vietii cotidiene, Pensiunea Fantana Rece va invita intr-o zona retrasa si pitoreasca in acelasi timp a localitatii Salistea de Sus, in inima Maramuresului istoric. Gazda, Dl. Gheorghe CHIS tipul de maramuresan autentic va depune toate eforturile pentru ca sejurul D-voastra sa fie unul de neuitat.

Unitatea noastra va pune la dispozitie un numar de 19 locuri de cazare, distribuite in 8 camere situate in doua corpuri de cladire.

Camerele dispun de bai proprii, incalzire centralizata sau sobe de teracota, CATV si internet WiFi. Oaspetii nostri au la dispozitie o sala, cu o capacitate de 25 locuri, pentru servirea si pregatirea mesei (bucatarie complet utilata), precum si o terasa cu barbeque. Este posibila parcarea in curtea pensiunii.


pensiunea fantana rece

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless
  • Restaurant
  • Sala de mese
  • Gradina
  • Parcare gratuita

Date de contact


Pensiunea Fantana Rece

Str. Fantana Rece 26 Salistea de Sus - Maramures

Tel: +40 758 345 654

Website: www.cazaresalisteadesus.ro

Email: info@cazaresalisteadesus.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii