Pensiunea Garofita

Situata in apropierea centrului urban Iasi, dar totusi retrasa intr-un cadru natural aparte, Pensiunea Garofita va asteapta cu bratele deschise pentru a le fi oaspeti intr-o atmosfera prietenoasa. Aici va veti putea bucura de o vacanta relaxanta, pensiunea fiind inconjurata de peisaje verzi, incantatoare. Linistea si aerul curat va vor cuceri inca din prima clima in care veti ajunge la noi, iar conditiile favorabile ce va vor oferi o sedere placuta vor face din Pensiunea Garofita un loc ideal de cazare.

Cele 10 camere pregatite cu grija pentru dumneavoastra va asteapta sa va faceti comod si sa uitati de grijile si stresul de zi cu zi. Aici primeaza confortul si odihna! Incaperile sunt dotate cu grup sanitar propriu, astfel incat sa va bucurati de intimitate. De asemenea, aveti oricand posibilitatea de a gusta ceva bun si proaspat depozitat in frigider sau sa serviti o bautura racoritoare la mini bar.

Atat pe timpul zilei, cat si seara sunteti invitat sa va plimbati pe meleagurile inconjuratoare. Daca nu va puteti deconecta de oras, mergeti si vizitati cateva din obiectivele principale ale acestuia, precum Palatul Culturii, Teiul lui Eminescu sau Bojdeuca lui Ion Creanga. Gradina Botanica si Parcul Copou va asteapta la apus sa faceti o plimbare relaxanta impreuna cu cei dragi, iar daca doriti sa mergeti la o sesiune de cumparaturi, nu ezitati centrele comerciale Iulius Mall si Palas Mall. Dupa o zi plina, sunteti asteptat cu drag la Pensiunea Garofita!

 


Oferta noastra de servicii


 • 10 camere (single, duble, triple + posibilitatea unui pat suplimentar)
 • Baie proprie cu cabina de dus
 • Televizor cu cablu
 • Aer conditionat
 • Internet Wireless
 • Mic dejun
 • Parcare privata (accesul se fac prin telecomanda)
 • Terasa cu gratar
 • Bucatarie complet utilata

 • Contact: Pensiunea Garofita
  Iasi - Romania
  Telefon: 0744.587.816 si adresa web www.pensiuneagarofita.ro

Pensiuni turistice in Iasi


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii