Pensiunea Inima Maramuresului 

Pensiunea Inima Maramuresului din Breb, satul unde vechile îndeletniciri și obiceiurile din străbuni mai sunt păstrate. Casele vechi din lemn și porțile încrustate cu motive specifice zonei le puteți admira în toată splendoarea lor. Stâna oilor, mulsul și măsuratul laptelui, jocul în șopru (șopron), colindele din seara de Crăciun, cu grupuri de colindători pe la casele sătenilor, de Paște se bate toaca, sunt obiceiuri și tradiții din partea locului.

Celebra brozbuță, un fel de sarma cu orez, păsat și carne de porc sau coaste și cârnați cu tocană din mălai (mămăligă), slănina crudă și renumita Horincă de Prune (țuica) sunt mâncăruri pe care le puteți savura la Pensiunea noastră din Breb Inima Maramureşului. Femeile cos, brodează și confecționează costumele tradiționale, cămeșile, zadiile, obielele pentru opinci.

La Pensiunea noastră oaspeții au posibilitatea de a îmbrăca costumele specifice zonei și de a se integra în rândul sătenilor rămânând cu amintiri de neuitat. Numele satului vine de la Breb, un animal de apă dispărut (castorul european), care trăia în Breboaia, răul ce traversează satul.

De asemenea se pot practica sporturi cu motor: AVT, motociclism sau rafting. Copii se pot juca in voie in locul de joaca special amenajat pentru ei. Vila dispune de toate facilitatile moderne inclusiv internet wi-fi si televiziune digitala. Va recomandam de asemenea restaurantul, unde puteti sa serviti un meniu personalizat.

 

pensiunea inima maramuresului

Oferta noastra de servicii


  • Cameră vip cu 2 locuri
  • Mâncăruri tradiționale alese din gospodăria proprie
  • Televizor
  • Internet wireless
  • Loc de joaca pentru copii
  • Plimbări cu căruța trasă de cai
  • Muzică cu ceterași din sat
  • Iarna vă puteți plimba cu sania trasă de cai,
  • Iarna puteți practica schiul pe pârtia de schi din CAVNIC la 15 km distanță
  • Vă puteți relaxa în incinta pensiuni noastre savurând un pahar de horincă.

Date de contact


Pensiunea Inima Maramuresului, 

Sat Breb nr. 344A, Maramureș
Romania
Tel: 072 616 8271
email: contact@inimamaramuresului.ro

website: www.inimamaramuresului.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii