Pensiunea Maierus 4 margarete

Pensiunea turistica “Maierus” este una din noile structuri de cazare construite in ultimii ani in zona Moldovei, clasificata oficial la 4 margarete si este situata intr-un cadru natural deosebit, in comuna Tarcau, judetul Neamt, pe malul raului cu acelasi nume.

Situata intr-un cadru natural de vis , inconjurata de munti si rauri naturale, Pensiunea Maierus va pune la dispozitie o gama variata de servicii de calitate si conditii excelente de cazare. Frumusetea si salbaticia locurilor "din munti", spre exemplu: "Padurea Gosman" sau "Rezervatia faunistica Brates", i-au inspirat pe marii scriitori Mihail Sadoveanu, Calistrat Hogas, precum si Alexandru Vlahuta in operele lor artistice, "Baltagul", "In muntii Neamtului" sau "Romania Pitoreasca".

Avand un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri si Teresa de 40 de locuri, dar si 2 saloane pentru evenimente private(unul din saloane avand o capacitate de peste 400 de locuri), va invitam sa degustati din preparatele noastre tradiotionale, specifice zonei , dar si din bucataria internationala.

Oferta noastra de servicii

  • Internet wireless
  • Parcare
  • Iaz de pescuit sportiv
  • Piscina exeterioara, acoperita
  • Terenuri de sport (volei , tenis de camp, fotbal, baschet)
  • Doua sali de evenimente

Date de contact

Sat Brates, Tarcau, Neamt, Romania

Persoana de contact: Vlad

Telefon: +40 787 758 382

Website: www.pensiuneamaierus.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii