Pensiunea Moldova

Pozitionata in mijlocul unor peisaje de poveste, intr-o zona binecuvantata de natura cu aer curat si proaspat, pensiunea Moldova va asteapta in orice anotimp sa le fiti oaspete! Gazduiti intr-o atmosfera ospitaliera si calda, aici veti gasi o adevarata oaza de confort si odihna, iar vacantele dumneavoastra petrecut pe aceste meleaguri vor fi cu certitudine cele mai placute. Departe de agitatia urbana si de aerul intoxicat lasat in urma de traficul intens, la pensiunea noastra va veti putea desfata intr-un cadru intim si incantator, in cele 15 incaperi pe care le aveti la dispozitie.

In proximitatea spatiului nostru de cazare va puteti aventura pe strazile orasului Piatra Neamt sau puteti vizita manastiriile din regiunea Neamtului, precum Curtea si Biserica Domneasca, Manastirile Agapia, Neamt, Sihastrie si altele. De asemenea, aveti deshidere si spre o multime de alte atractii turistice si de peisaje feerice, care mai de care mai interesante si captivante. In timpul iernii, va puteti consuma energiile pe partia de schi din apropiere sau pe patinoar, care cu siguranta va fi pe placul celor mai micuti!

Dupa o zi plina, va asteptam sa degustati din minunatele bucate, pregatite in incinta restaurantului nostru. Aici vor fi satisfacute si cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare si de bauturi sofisticate. Odata ce v-ati convins de acest lucru, va asteptam sa apelati la ajutorul nostru pentru a organiza diferite evenimente importante in viata dumneavoastra!

Cu siguranta, de cum ati ales sa ne calcati pragul veti fi intampinat cu zambetul pe buze, oferit cu draga inima de personalul nostru. Acesta va fi la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare si va va oferi toate informatiile necesare si totodata si cele mai bune servicii! Va asteptam cu multa bucurie sa va avem ca oaspeti in caminul nostru primitor!

 


Oferta noastra de servicii


  • 15 camere
  • Baie proprie
  • Mobilier nou
  • Minibar
  • Televizor
  • Wireless
  • Terasa cu o capacitate de 40 de locuri
  • Restaurant cu o capacitate de 80 de locuri

Pensiuni turistice in Neamt


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii