Pensiunea Musatinii  4 margarete

Locatia asigura turistilor 66 de locuri de cazare īn 4 apartamente , 4 camere triple, 20 camere duble dotate cu baie, LED TV, minibar, internet, baie, uscator de par, balcon.

Pensiunea este singura din zona care asigura confortul unei pensiuni de 4 stele, construita prin program Sapard, cu dotari si servicii care se ridica la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica, cu restaurant de 3 stele pentru servirea mesei, dar care ofera si posibilitatea de a organiza petreceri si mese festive pentru diferite ocazii, salon 100 locuri, bar (20 locuri), terasa exterioara (50 locuri).

Pensiunea are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart/tabla magnetica, LED TV, instalatie de sonorizare.

In aceasta zona puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc īncarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan, Biserica de lemn a lui Dragos Voda (cea mai veche biserica de lemn din Europa – secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastrul, Manastirea Sihastria Putnei, Schitul Daniil Sihastrul , Dealul lui Sion, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului etc.

De asemenea, vara se poate face baie in rāul Putna, iar iarna schi sau sanius pe dealurile din īmprejurimi.

Pentru iubitorii de sport, īn apropiere se afla terenul de fotbal si terenul de tenis de cāmp. Dupa o zi plina de evenimente o sauna este binemeritata aceasta aflāndu-se īn zona piscinei. La posibilitati de agrement īn interior se īncaderaza si piscina cu o adancime maxima de 1,60 m, cu apa tratata si īncalzita, cu hidromasaj si cascada care detine vestiar, grup sanitar si dusuri.

Oferta noastra de servicii


  • Terasa
  • Parcare
  • Restaurant
  • Salon
  • Bar
  • Piscina
  • Sauna

Date de contact

Str. Manastirii 513A, Putna 727455

judetul Suceava, Romania

Telefon:+40744631345

Website: www.pensiuneamusatinii.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii