Pensiunea Panoramic

Situata deasupra frumosului si tanarului oras Cluj-Napoca, sus pe dealul Cetatuii, Pensiunea Panoramic dispune de un tablou panoramic dat de minunatele asezari si mai ales de luminile orasului, care va vor capta toata atentia in momentul in care se vor aprinde timide in amurg. Pe seara, terasa pensiunii devine locul ideal pentru intalnirile romantice. De asemenea, daca doriti sa pregatiti o surpriza partenerului dumneavoastra, personalul nostru va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii, astfel incat seara sa fie perfecta si memorabila.

Intr-un loc retras si linistit, dar totusi aproape de importantele puncte ale Clujului, de la Pensiunea Panoramic veti putea ajunge in 5 minute de Gara C.F.R. Cluj si la 20 de minute de Aeroportul International Cluj. In proximitate, facand o mica plimbare, veti ajunge la Gradina Botanica Cluj. Aici veti gasi o multime de animale prietenoase si jucause, spre incantarea celor mici.

Camerele pensiunii deosebit amenajate va asteapta sa va primeasca si sa va imbie la relaxare. Toate incaperile dispun de terase si baie proprie. Puteti profita de cateva momente de relaxare pe terasa, pentru a admira minunatele peisaje vii ale orasului, ce se intind inainte dumneavoastra. Barul si bucataria noastra va invita sa poftiti la masa! Gustoasele preparate gatite cu draga inima de bucatarii nostri asteapta sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi. Rezultatul nu ar fi unul desavarsit fara servirea rapida si discreta, calitatea fiind printre principalele noastre caracteristici.

 


Oferta noastra de servicii


  • Camere single, double, singel double cu o capacitate totala de 20 de locuri
  • Apartamente de 2 persoane
  • Apartamente de 3 persoane
  • Apartamente de 4 persoane
  • Camere matrimoniale

Pensiuni turistice in Cluj-Napoca


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii