Pensiunea Teea 3 margarete

Cel mai bun mod de a afla despre cultura, traditia, obiceiurile si vremurile de acum mult timp este de a pasi cu incredere in satul Sunatori, unde gazdele de la Pensiunea Teea, impreuna cu localnicii, stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va povesti despre istoria Bucovinei si pentru a va incanta cu o multime de surprize pregatite pentru dumneavoastra.

Pensiunea Teea ofera cazare tuturor oamenilor doritori sa descopere traditia si obiceiurile si sa-si petreaca un concediu de neuitat.

Va oferim cazare in catunul Calinesti din satul Sunatori, in apropiere de Cheile Zugrenilor, pe malul Bistritei, comuna Dorna Arini, judetul Suceava. Calinesti se afla la o distanta de 17 kilometri de Vatra Dornei, pe DN 17B (drumul ce leaga Tara Dornelor de Piatra Neamt si Cheile Bicazului).

Este un loc minunat unde va invitam sa va petreceti vacantele si sfarsitul de saptamana, indiferent de anotimp.

La noi gasiti un pamant bogat si roditor, care ne ajuta sa va oferim mancare, bautura si deserturi preparate din fructele ce cresc in livezile noastre (suc natural de mere, compoturi, gemuri, palinca de prune), apoi miere de albina, lapte, oua, carne, toate din gospodaria noastra.

Amplasamentul pensiunii ofera turistilor iubitori de natura ocazia sa exploreze dealurile si muntii din apropiere, deoarece catunul se afla intre muntii Giumalau si Pietrosul Bistritei, foarte aproape si de Muntii Rarau.

Pensiunea Teea ofera turistilor multe facilitati pentru cazare care sporesc confortul de care se vor bucura acestia in sejurul lor, printre care cele mai importante sunt curtea imensa, foisorul din apropiere, zona de living comuna unde se poate servi si masa, parcarea spatioasa, ferma proprie ce furnizeaza produse alimentare de casa si multe altele.

Unitatea de cazare este si pet-friendly, ceea ce inseamna ca poti lua cu tine in vacanta si animalul de companie.

La noi turistii pot servi micul dejun in fiecare zi si au acces la o bucatarie moderna si complet utilata.

Vei avea parte aici de un sejur cu adevarat relaxant si plin de vitalitate, in mijlocul unui peisaj fascinant.


Oferta noastra de servicii

 • Gradina
 • Internet wireless
 • Sala de mese
 • Televiziune
 • Telefon
 • Terasa
 • Pet Friendly
 • Parcare
 • Foisor
 • Ferma
 • Balcon

Date de contact

DN17B, str. Principala, nr.15Bis, sat Sunatori, comuna Dorna-Arinii,

judetul Suceava, Romania

Telefon: 0730992870

Website: pensiunea-teea.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii