Pensiunea Raza de Soare

Asezata intr-un loc deosebit in inima orasul Breaza, statiune balneoclimaterica, o zona considerata cu cel mai pur aer din tara fiind o zona nedezvoltata industrial, pensiunea este formata din 10 camere cu paturi individuale - 3 camere cu pat matrimonial si canapea, 2 camere cu pamatrimonial, un total de 32 locuri de cazare. Camerele dispun de bai individuale cu cabine de dus, TV LCD, telefon, internet wireless, restaurant, bar, bucatarie proprie echipata complet.


Conditiile de cazare oferite reprezinta garantia unui sejur perfect, intr-o atmosfera linistita si prietenoasa. Meniurile se pot realize in functie de dorintele clientilor. Petreceri in aer liber, curtea foarte mare este ideala pentru petrecerea timpului liber si relaxarea copiilor si adultilor, dand oaspetilor un sentiment de libertate. Locul de joaca amenajat pentru copii asigura linistea parintilor si siguranta copiilor.


Statiune balneoclimaterica


Breaza este o statiune balneoclimaterica permanenta recomandata in tratarea nevrozelor, surmenajelor, bolilor cardiovasculare, respiratorii, hapatobiliare, anemii, convalescenta. Clima blanda, lipsita de viscol si geruri naprasnice, fara ceturi, cu umiditate moderata, reprezinta un potential important pentru dezvoltarea climatoterapiei si turismului. Calitatea exceptionala a aerului din Breaza se datoreaza ozonului si ionilor negativi, cu efect terapeutic asupra cailor respiratorii, in insomnii, depresii, stari de stres.

 


Oferta noastra de servicii


  • 10 camere cu doua paturi individuale
  • 3 camere cu pat dublu si canapea (organizate in stil apartament)
  • 2 camere cu pat matrimonial
  • Restaurant cu o capacitate de 60 locuri
  • Curte de 3.800 mp
  • Tv cablu + WiFi
  • Sala de fitness

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii