Pensiunea Fratii Pasca trei margarete

Departe de zgomotul, viteza si agitatia urbana, pentru momentele cand vrei sa te intorci la natura, la relaxare, cand de mult timp iti lipseste un pic de liniste, cand vrei un loc in care sa ai toate poftele facute cu drag, caldura si amabilitate de gazde, intr-un cadru natural deosebit ce inspira acel aer de acasa, noi, Pensiunea Fratii Pasca, te asteptam cu drag sa-ti petreci concediul sau vacanta in grija noastra.
Maramuresul este un tinut unic in Europa si unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Este un tinut prins si definit de munti, iar viata aici si-a pastrat traditiile precum muntii si-au pastrat rabdarea. Noi, morosenii suntem tare legati de locul nostru pentru ca ne-a format ca oameni cu inimile mari, oameni care se mandresc cu o ospitalitate si deschidere legendara.
Cand pleci de la noi, o sa pleci cu zambetul pe buze, odihnit si cu o memorie calda a locului. Noi ne aflam la 20 km de Sighetu Marmatiei, in mijlocul linistii naturii, dar cu tot confortul de care ai nevoie sa te simti bine la noi. Pensiunea noastra este compusa din trei imobile distincte ce poarta prenumele proprietarilor locatiei: Fratii Pasca I, Fratii Pasca II si Fratii Pasca II.

Oferta noastra de servicii


 • Curte mare cu pomi: meri, pruni, nuci, capsuni, visini, peri, etc

 • Ferma proprie.

 • Spatiu de parcare.

 • Curte interioara.

 • Spatiu verde.

 • Camerele de cazare sunt dotate cu TV, internet, mobilier modern, baie in camera, iesire pe terasa.

 • Gratar.


  Contact: Pensiunea Fratii Pasca
  Maramures - Romania
  Telefon: +4 0762 60 93 52 si adresa web: www.fratiipasca.ro/


Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii