Vila Cascada

Vila Cascada ofera un decor impresionat, fiind localizata la baza muntilor Bucegi, sub celebra "Cruce a Eroilor" de pe varful Caraiman. Dispune de 22 de locuri, organizate in: 9 camere duble si un apartament cu 2 camere, repartizate pe 4 niveluri. Va invitam sa descoperiti alaturi de noi atractiile turistice din imprejurimi - Cascada Urlatoarea, dealul Zamora si multe asemenea. Vila Cascada este situata in Poiana Tapului, fosta statiune balneo-climaterica, in prezent regiune a orasului Busteni. In aceasta mica localitate isi afla existenta una dinstre resedintele printului Ferdinand - Poiana Tapului are o istorie bogata cu deosebire din anii in care era instalat regimul monarhic in Romania.

Una distre cele mai impresionante zone din muntii Romaniei este constituita din impozanta Cascada Urlatoarea, destinatie preferata a turistilor care ajung in Poiana Tapului si in imprejurimile orasului Busteni. Traseul catre aceasta este foarte accesibil indiferent de anotimp si este indicat printr-un insemn cu un cerca albastru. Sunt 2 kilometri de parcurs de la Vila Cascada pana la Urlatoarea, pe poteca unui drum forestier. Dealul Zamora se afla pe cealalta parte a drumului national fata de Muntii Bucegi.

Este cea mai insorita zona din Poiana Tapului si este preferata pentru plimbari relaxante, datorita deosebitului decor montan. Puteti vizita deasemenea monumentul locului de veci dedicat familiei Kremnitz, unde se spune ca ar fi inmormantata si Mite Kremnitz, doamna la curtea Reginei Elizabeta si una din muzele lui Mihai Eminescu. Sotul acesteia, Wilhelm, a fost doctorul personal al Regelui Ferdinand.

vila cascada

Oferta noastra de servicii


 • Pat matrimonial de 160x200 sau doua de 90x200
 • Minibar, dotat cu aparat de cafea/ceai
 • Televiziune prin cablu
 • Oglinda inalta
 • Uscator de par
 • Conectivitate prin internet Wifi gratuit in toate camerele

 • Camerele sunt destinate persoanelor nefumatoare. In vila Cascada este permis accesul cu animale de companie, fiind printre primele pensiuni care utilizeaza conceptul "Pet Friendly".


  Contact: Vila Cascada
  Prahova - Romania
  Telefon: 0723 650 279 si adresa web www.cascada.ro


Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii