Pensiunea Crinul Alb 3 margarete

Cel mai bun mod de a afla despre cultura, traditia, obiceiurile si vremurile Maramuresului este de a pasi cu incredere in satul Desesti, unde gazda de la Pensiunea Crinul Alb va sta la dispozitia dumneavoasta pentru a va povesti despre Maramuresul Istoric si pentru a va incanta cu o multime de surprize pregatite pentru dumneavoastra.
Crinul Alb ofera cazare tuturor oamenilor doritori de a descoperi traditia si obiceiurile si de a-si petrece un concediu de neuitat. Va oferim cazare in Desesti, la jumatatea drumului dintre Baia Mare si Sighet, pe drumul principal DN18 in Judetul Maramures, in inima Maramuresului Istoric, aproape de Ocna Sugatag si Manastirea Barsana.
Este un loc minunat unde va invitam sa va petreceti vacantele si sfarsitul de saptamana, indiferent de anotimp. Din pensiune aveti vedere spre Muntii Gutai, in locul unde rasare Creasta Cocosului, un varf ce patroneaza intreg tinutul.
Este un pamant bogat si roditor, care ne ajuta sa va oferim mancare, bautura si deserturi preparate din fructele ce cresc in livezile noastre (suc natural de mere, compoturi, gemuri, palinca de prune), apoi miere de albina, lapte, oua, carne, toate din gospodaria noastra. Va primim cu drag sa gustati si sa vedeti cum pregatim toate acestea in pensiunea noastra pe care am deschis-o in noiembrie 2013.

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless
  • TV in camera
  • Bar
  • Gradina
  • Terasa
  • Gratar
  • Livada
  • Parcare gratuita

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii