Hotel Gabriela

Intr-un loc retras, departe de freamatul obositor al oraselor, inconjurat de peisaje fermecatoare invaluite intr-o atmosfera curata si desavarsita, isi gaseste locul luxuriantul Hotel Gabriela. Cu un aer elegant si intim, hotelul va asteapta sa ii fiti oaspeti si sa va bucurati de serviciile de clasa pe care le ofera. Amenajat cu minutiozitate astfel incat sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte, in acest spatiu veti fi primit cu ospitalitatea ce caracterizeaza aceste meleaguri incantatoare!

Cele 53 de camere moderne imbracate in rafinament si confort, va asteapta gata pregatite sa le ocupati si sa va relaxati complet! De asemenea, copilasii insotitori se pot zbengui in curtea hotelului unde avem un loc de joaca frumos amenajat, iar taticii impreuna cu prietenii pot incinge un joc pe terenul de fotbal, care cu siguranta le va face cu ochiul.

Grupurile organizate care au nevoie de un spatiu special in care sa se intalneasca si sa discute diverse teme, au la dispozitie o minunata sala de conferinte dotata cu toate facilitatile. O data ce ati ales sa va cazati la noi, veti putea beneficia de un timp deosebit de relaxare la sauna, la solar sau in Jacuzzi. De asemenea, lasat-va rasfatat si profitati de masajele profesioniste realizate de personalul specializat!

Complexul Hotel Gabriela dispune de trei restaurante spatioase, Restaurantul Select avand o capacitate de 600 de locuri, Ballroom Gabriela 230 de locuri si Restaurant Gabriela 120 locuri. Aici se pot organiza diferite evenimente grandioase, importante in viata dumneavoastra! Accesorizate si amenajate atractiv, cele doua restaurante reprezinta locul ideal pentru tinerii care doresc sa isi uneasca destinele! Bucatele cu specific traditional romanesc preparate de cei mai buni bucatari va vor lasa "gura apa" doar privind la ele...sa nu mai vorbim de gustul care cu siguranta va va cuceri! In functie de preferintele dumneavoastra, puteti solicita si preparate cu specific international!

 


Oferta noastra de servicii


  • Room service la cerere
  • Mini bar
  • Trezire la ora dorita - la cerere
  • Parcare privata supravegheata
  • Restaurant cu bar si terasa
  • Sala de conferinte
  • Bar + Terasa cu o capacitate de 100 de locuri

Pensiuni turistice in Maramures

<

Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii