Pensiunea Verde

Situata pe o culme de pe care veti putea admira orasul Baia Sprie in toata splendoare lui, dar si muntii si gradinile cu peisaje mioritice, Pensiunea Verde reprezinta o adevarata oaza de relaxare. Aici, se imbina armonios aerul curat cu linistea specifica naturii, invaluind pensiunea intr-o atmosfera de poveste. Amenajata in stil clasic in exterior si modern in interior, spatiul nostru de cazare va pune la dispozitie trei camere frumos amenajate, ce dispun de un mobilier din lemn, care ofera camerelor un aer confortabil, inspirat de natura.

La numai doua minute departare de pensiunea Verde se gaseste Complexul Curtea Domneasca ale carui origini se gasesc in perioada anilor 1468-1475, lucrarile constructiei fiind incepute din ordinul marelui domnitor Stefan cel Mare. Cei mai linistiti pot alege sa pescuiasca in iazurile special amenajate, iar ce mai energci se pot avanta pe partiile de schi de dificultate medie, in timpul iernii.

O atractie pe care in nici un caz nu trebuie sa o ratati o data ce ati ajuns aici este reprezentata de Lacul Albastru, unic in Europa. Situat in inima Padurii, lacul se intinde pe o suprafata de 0,5 hectare si este inconjurat de o varietate de specii de pin, ce confera o imagine aparte locului. Odata ce ne-ati trecut pragul, va garantam ca nu veti fi dezamagiti de serviciile noastre si ca intotdeauna veti gasi ceva interesant de facut!

 


Oferta noastra de servicii


  • 3 camere duble
  • Aer conditionat
  • Sala de fitness
  • Tenis de masa
  • Internet Wireless
  • Bucatarie

Pensiuni turistice in Maramures


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii