Pensiunea Ardelean

Un loc in care istoria, traditia si cultura se impletesc cum nu se poate mai frumos il reprezinta comuna Vadu Izei ce se ridica mandra pe vaile raurilor Iza si Mara. Aici veti gasi locatia ideala pentru a face un mic popas in calatoria pe care o aveti de parcurs, in descoperirea minunatelor comori ale Maramuresului istoric. La numai 500 de metri de la soseaua nationala DN18 se gaseste Pensiunea Ardelean, la capatul unei stradute parca desprinsa dintr-un tablou feeric, cu peisaje expresive. Padurile inconjuratoarea, dealurile si casele traditionale ce impresoara pensiunea fac din acest loc o adevarata oaza de relaxare.

Pensiunea Ardelean este construita cu multa atentie si migala de mesteri priceputi, care au inserat elemente traditionale, realizate din lemn de brad. Acestea se impletesc perfect cu decorurile moderne, oferind un farmec aparte intregului loc. Viata la tara este o adevarata aventura! De la constructia din lemn pana la gardul savarsit din nuiele de alun frumos impletite, precum si poarta caracteristica acestor meleaguri, toate va vor transpune intr-un sat pitoresc cu specific maramuresean.

Muzica si dansul, natura si bucatele pur si simplu delicioase completeaza atmosfera de poveste! La Pensiunea Ardelean veti avea ocazia sa ascultati muzica populara si sa invatati dansurile traditionale specifice locului. De asemenea, va puteti rasfata papilele gustative cu merinde maramuresene, gatite cu ingrediente de calitate si mai mult de atat, cu mult drag! Pentru un timp aparte de ralxare, gazdele dumneavoastra va stau la dispozitie pentru a va oferi toate indicatiile necesare spre cele mai minunate trasee si obiective. Caldura si buna-dispozitie a gazdelor va vor face sa indragiti acest loc nu numai pentru atmosfera si spatiul incantator, ci si pentru grija si atentia cu care veti fi tratati! Asa ca nu ratati aceasta ocazie de a petrece o vacanta traditionala pe meleaguri maramuresene! Sunteti asteptati cu bratele deschise!

 


Oferta noastra de servicii


  • 5 Camere de cazare in regim single, duble si triple
  • Televizor
  • Grup sanitar propriu
  • Bucatarie traditionala

Pensiuni turistice in Maramures


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii